Az LMP kiáll

Spread the love

A Barackmag utcai szállodaépítés miatt beszakadt a járda és az útpálya. A beruházó ahelyett, hogy helyreállítaná a károkat és megépítené a kormányhivatal által előírt támfalat, egy alvállalkozója minősíthetetlen hangnemben beszélt Keller Zsolttal, a környék önkormányzati képviselőjével.

Kreitler-Sas Máté kiállt Keller Zsolt mellett:

“Az LMP újbudai képviselőjeként botrányosnak tartom a Barackmag utcát érintő beruházáson zajló folyamatokat. Felháborító, hogy az építési vállalkozónak fontosabb a profit, mint az ott élő emberek lakókörnyezete.

Tűrhetetlen, hogy a kivitelező tevékenysége veszélyezteti az emberek élet- és vagyonbiztonságát. Az pedig teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy a tiltó határozat ellenére tovább folytatja a munkát, ráadásul támadólag lép fel az őt számonkérőkkel szemben.

Teljes mellszélességgel kiállok az ott élők mellett, illetve az őket képviselő Keller Zsolt mellett, számíthatnak rám az élőhelyükért vívott küzdelemben. Az építési vállalkozónak pedig azt üzenem, hogy hiába fenyegetőzik, nem fogunk meghátrálni, minden létező eszközt igénybe fogunk venni annak érdekében, hogy betartassuk a hatályos jogszabályokat, és megvédjük az ott élő embereket.”


Ez követendő példa lenne, ha közben nem látott volna napvilágot ez …


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .