BKK beruházás – átadták a forgalomnak a Péterhegyi út egy felújított részét

Megújult a fővárosban a XI. kerületi Péterhegyi út az Egér út és a Neszmélyi út közötti szakaszon.

A kivitelező Colas Út Zrt. teljesen elkészült az útpályával az újbudai, azon belül az Őrmezőhöz tartozó Péterhegyi úton.

Teljesen elkészült az útpálya az újbudai Péterhegyi úton, ezért november 18-án, csütörtökön visszaáll az eredeti forgalmi rend: az Egér út és a Neszmélyi út közötti szakaszon a közúti forgalom ismét két irányba haladhat.

A kivitelező Colas Út Zrt. szakemberei az érintett szakaszon elvégezték az útpálya korszerűsítését, valamint a közműépítéseket:

Szponzorált tartalom

  • Innováció az ágyi poloska irtásban
    by mrhalyog on 2021.03.25. at 23:38

    Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A … Olvass tovább A Innováció az ágyi poloska irtásban bejegyzés először agyipoloskairtasbudapest.hu-én jelent meg.

 az Egér úton keresztülvezető gyalogátkelőhelyet biztonságosabb, osztott középszigetesre építették át;

 az Őrmezei út és a Mikes Kelemen utca között egy forgalmi sávval kiszélesítették az úttestet, az út nyugati oldalán pedig járdát építettek;

 a Neszmélyi úti csomópontban megváltozott az elsőbbségi viszony, új kijelölt gyalogátkelőhely készült;

 jelentős közműátépítési munkák történtek, amelyek érintették az elektromos és távközlési hálózatot, az ivóvízvezetéket, valamint a csapadékcsatornákat;

 elkészült az Igmándi utca és Őrmezei út közötti parkoló térkövezése.

7280BKK beruházás – átadták a forgalomnak a Péterhegyi út egy felújított részét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .