A DK fekete zászlókat tűzdelt a Bikás parton

Nem tudom mennyire értelmes dolog fekete zászlókat tűzdelni egy dombra, megemlékezni a 6000 magyar áldozatról, akik a COVID-19 következtében hunytak el, de a DK ezt megtette. A Fidesz persze a területfoglalási engedély után érdeklődött a kerületnél. Látom nekik sincs jobb dolguk.

Hirdetés

Rovarirtás Budapest

A Demokratikus Koalíció keddi sajtótájékoztatója után, amin a koronavírusban elhunyt 6000 magyar áldozatról emlékeztünk meg a 11. kerületi Bikás-dombon, a kerületi Fidesz hivatalos tájékoztatást kért az önkormányzattól, hogy a DK-nak volt-e területfoglalási engedélye.

Még egyszer, hogy világos legyen:nem a 6000 elhunyt ember zavarja őket, nem a csonkán maradt családok, valamint a hozzátartozók gyásza és fájdalma, hanem a területfoglalási engedély.

Mi, európai magyarok természetesnek vesszük, hogy a kerület a kért tájékoztatást megadja, szemben a fideszes városvezetőkkel, akik ezt soha nem tették meg.

Még akkor is, ha a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatójának megtartásához még a járványügyi szabályok szerint sem kellett területfoglalási engedély.

De mélységesen elkeserítőnek és felháborítónak tartjuk, hogy amikor hetente többen halnak meg a koronavírus-járvány következtében, mint szeptemberben és októberben összesen, amikor a járvány már 6000 életet követelt és az összes fertőzött száma meghaladja a negyedmilliót, a Fideszt jobban érdekli a területfoglalási engedély (ami hangsúlyozzuk: nem kellett a sajtótájékoztató megtartásához), mint a koronavírus 6000 magyar áldozata. 

Úgy látszik, önös és kicsinyes politikai érdekeik miatt nekik sem az elhunytak emléke, sem a hozzátartozók fájdalma nem szent.

DK Sajtóiroda

5450A DK fekete zászlókat tűzdelt a Bikás parton

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .