Oxygén-terápiás arcfiatalítás

Fotó: Arold Péter

Az alkalmazott kifinomult technológiának és a hatóanyagoknak köszönhetően még látványosabb eredményeket érhetünk el a bőrfiatalításban. A készülék segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe..be a speciális hatóanyagokat és tiszta oxigént.

Az Oxygén kezelés hatására a sejtek regenerálódnak, a bőrszerkezet újjáépül. Kiváló feszesítő hatású!

Sothys kezelések
A mediterrán francia (Brive) vidéken van a Sothys kutató és fejlesztő laboratóriuma, ahol történik a kozmetikai szempontból hasznos növényi hatóanyagok előállítása.
A programkezelések célja a bőrtípustól független speciális bőrproblémák mélyreható ápolása. A kezelésekhez tudományosan kifejlesztett, ám kizárólag természetes hatóanyagok és szérumokat használunk.
A klasszikus kezelések célja minél tovább megőrizni bőrünk természetes fiatalságát, szépségét és egészségét. A vendég egyéni igényei és saját bőrtípusa szerint kialakított klasszikus Sothys arckezelés tisztítást, peelinget, bőrtípusnak megfelelő szérumos és hatóanyagos masszázst, valamint szépítő pakolást tartalmaz. A különféle bőrtípusok szerint 5 féle klasszikus arckezelés létezik:

• Élénkítő kezelés
• Feszesítő
• Mattító kezelés
• Tápláló kezelés
• Nyugtató kezelés

A kozmetikai kezeléseket otthoni bőrápolással tökéletesíthetjük, melyhez a Sothys lakossági termékek széles választéka áll a vendégek rendelkezésére.
Az eredmény: bársonyos, puha és egészséges bőr!
Próbálja ki nem fog csalódni!
Phytomer kezelések
A Phytomer biztonságos és egészséges termékskálát kínál Önnek, mely tartalmazza a Tenger szellemiségét és értékeit.
A Tenger a leggazdagabb forrás testünk számára, tartalmazza mindazokat a nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat, cukrokat, stb..,melyek elengedhetetlenek az élethez, a szépséghez, a jó közérzethez.
Az ösztöneink állandóan afelé hajtanak bennünket, hogy újra felfedezzük a tengert, hiszen mi is, mint valamennyi élőlény, onnan származunk.
Laboratóriumi vizsgálataink bebizonyították, hogy működésbeli és életmódbeli hasonlóságok figyelhetők meg az algák és az emberi bőr között: ez a természetes Tengeri Biomimesis.
Ez az egyedülálló tapasztalat teszi lehetővé a Pytomer számára, hogy széles termékskálán kínálja az Ön számára bőrbarát termékeit, melyek segítségével újra felfedezheti a természetesség érzését és egy új, természetesebb, igazibb szépséget.
A tengervízből kinyert, 100%-ban természetes hatóanyagú termékeivel a Phytomer arra csábítja Önt, hogy fedezze fel termékeit, és kezeléseit!

5170Oxygén-terápiás arcfiatalítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .