Újra kinyit a MikulásGyár

Novemberben 30-án 14. alkalommal nyitja meg kapuit a MikulásGyár, Magyarország egyik legnagyobb jótékonysági kezdeményezése. Ez alkalommal a Millenáris Parkban egészen december 21-ig fogadják a felajánlásokat a segítők.
 
A helyszínre a látogatók elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhákat, könyveket, játékokat, és bolti édességeket vihetnek. Ezeket azonban idén sem szükséges becsomagolni, akár kézben vagy cipődobozban is hozhatják az adakozók. Amennyiben ez személyesen nem lehetséges, a legtöbb postán térítésmentesen veszik át és juttatják el a karácsonyra szánt csomagokat a Magyar Vöröskereszthez, a dobozokra csupán rá kell írni, hogy MikulásGyár. A szervezők ez alkalommal is számtalan meglepetéssel készülnek az érdeklődőknek.
 
A jótékonysági akció lebonyolításához a hosszabb nyitvatartási idő végett, minden eddiginél több önkéntes segítőre van szükség, így amennyiben Ön is szeretne részt venni a programban, jelentkezzen az onkentes@mikulasgyar.hu e-mailcímen.
2090Újra kinyit a MikulásGyár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .