Forgalmi változások a XI., Etele úton és környezetében

2018. szeptember 30. 20:00 – ig

Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása miatt megváltozott a forgalmi rend az Etele úton, ami egyirányú lett a Bártfai utcától a Fehérvári út felé. A Somogyi út és a Tétényi út között lezárták a déli útpályát, a Tétényi út és a Fehérvári út között pedig az északi útpályát. A Somogyi út és a Bártfai utca között a forgalom irányonként egy sávban az északi útpályán haladhat, de így a Hadak útjáról nem lehet kihajtani az Etele útra.

Fehérvári útról nem lehet balra kanyarodni sem a Hengermalom útra sem az Etele útra, a Hengermalomúton pedig a Fehérvári útnál a szervizutat zárják le.

103-as autóbusz Kelenföld vasútállomás felé módosított útvonalon, az Andor utca érintésével közlekedik. Kimarad az Etele út/Fehérvári út, a Bikás park és a Bártfai utca megálló.

Tétényi úton a Kosztolányi Dezső tér felé közlekedő BKK-járatok vonalán új megállóhely létesül az Andor utca után, így a 103-as autóbusz Tétényi út/Andor utca megállóhelyével új átszállópontot alakítanak ki a Bikás park elérése érdekében.

Az 58-as és a 907-es autóbusz Kelenföld vasútállomás felé módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Bártfai utca megállót. A 114-es autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon, a Tétényi út–Kondorosi út felé jár, több megálló kimarad.

1040Forgalmi változások a XI., Etele úton és környezetében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .