Elindul Újbuda Önkormányzatának legnagyobb, saját forrásból megvalósuló beruházása

Újbuda Önkormányzata az elmúlt évtizedek legnagyobb, saját forrásból megvalósuló kerületi beruházását indítja el a Madárhegyen, melynek köszönhetően a városrészben hiánypótló közszolgáltatások válnak elérhetővé a közeljövőben: új bölcsőde, óvoda, gyermekorvosi rendelő, közösségi tér és játszótér is épül a Madárhegyi Gyermekcentrumban.


A komplex gyermekintézmény új utakon, rendezett környezetben lesz majd a lakók számára könnyen megközelíthető. A nevelési és egészségügyi intézmények mellett fontos kiemelni a közösségi teret, amely különféle programok, szakkörök, sport- és művészeti tevékenységek, valamint közösségi összejövetelek helyszíne lehet.
Újbuda Önkormányzata és a nyertes pályázatot benyújtó kivitelező SZIN-KER Kft., május 12-én írja alá a beruházásról szóló, közel 3 milliárd forint összegű vállalkozási szerződést, majd május 22-én a munkaterület átadásra kerül. A folyamat minden lépésében teljes egyetértés volt a kerület vezetése, az érintett bizottságok és a képviselői testület tagjai között.
A Madárhegyi Gyermekcentrumot a tervek szerint 2024 szeptemberétől használhatják a szülők és a gyerekek.
A beruházás megvalósítása további bizonyítéka annak, hogy Újbuda Önkormányzata elkötelezett a gyermekek és családok jövőjének támogatása mellett, és hosszú távú fejlődést biztosít a kerület közössége számára.


10980Elindul Újbuda Önkormányzatának legnagyobb, saját forrásból megvalósuló beruházása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .