Színesüveg-borítást kap Kelenföld új irodaháza

Jól halad a Bartók Udvar munkálataival az A-Híd Zrt., a tavaly ősz elején megkezdett építkezés látványos haladást ért el és várhatóan be is fejeződik az idei év végére. A Bartók Béla út 105-113. szám alatt található munkaterületen a korábbi trafó- és raktárépület bontásával kezdődött a kivitelezés, melynek során a meglevő parkolóházzal egybeépítve alakítják ki az eddig négyépületes komplexum új tömbjét.

Az „A” kategóriás, hatszintes szintes tömb beruházásában összesen 24 ezer négyzetméternyi irodai teret adnak majd át. Az A-Híd által elvállalt első részprojektben most összesen 12 ezer négyzetméter alapterületű épületrész készül el, melyben 8 ezer négyzetméteren alakítanak majd ki irodákat, valamint elkészül egy kétszintes mélygarázs is.

 

Már az újabb fejlesztésekre is felkészülnek
Az új létesítmény jelentős részét speciális színesüveg függönyfal fogja borítani, melyet nem kell majd utólag fóliázni, vagy festeni sem. Az A-Híd munkatársai jelenleg többek között a kivitelezésbe bevont parkolóház statikai megerősítésén dolgoznak, hogy az az irodai szinteket biztonságosan tudja majd tartani.

Emellett az építkezés során úgy alakítják ki a háttér infrastruktúrát, hogy a következő ütemekben átadásra kerülő irodákat is ki tudja majd szolgálni.

1670Színesüveg-borítást kap Kelenföld új irodaháza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .