Hét autó feltörése nyomja a lelkét

A XI. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a helyszín közelében elfogták a 29 éves férfit.

Az újbudai járőrök 2019. november 29-én hajnalban kaptak riasztást, hogy az Etele úton egy férfi több autó ablakát betörte. A bejelentő a rendőrség ügyeletesének elmondta, hogy az utcáról zajokat hallott, és amikor kinézett lakásának ablakán, látta, hogy egy férfi kővel betöri egy parkoló autó ablakát.

A járőrök percek alatt az Etele útra értek és a bejelentő által adott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 29 éves budapesti H. Csongort. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi az Etele úton és a Mérnök utcában összesen hét gépkocsit tört fel rövid időn belül, lopni azonban csak az egyik autóból sikerült neki, amelyből 500 amerikai dollárt vitt el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 29 éves férfit egyrendbeli lopás bűntett, háromrendbeli lopás bűntett kísérlet, háromrendbeli lopás vétség kísérlet és hatrendbeli rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A címlap fotó illusztráció

 

4120Hét autó feltörése nyomja a lelkét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .