Augusztustól egész nap közlekedik a 251/251A autóbusz Budafok és Kelenföld között

Szerző

Hétköznapokon egész nap közlekedik a 251/251A autóbusz Budafok és Kelenföld vasútállomás között 2019. augusztus 5-től, hétfőtől. Emellett a piaci nyitvatartáshoz igazodva szombatonként sűrűbben jár a 241-es autóbusz.

A Savoya Park, illetve a Városház tér felől a Lomnici utca érintésével Kelenföld vasútállomáshoz jelenleg csak csúcsidőszakban közlekedik a 251-es és a 251A járat, hétköznap napközben, illetve hétvégén Budafok központja felől csak a Lomnici utcáig járnak az autóbuszok 241-es, illetve 241A jelzéssel.

Augusztus 5-étől hétköznapokon egész nap minden autóbusz – 251-es, 251A jelzéssel – a Savoya Park, illetve a Városház tér felől a Lomnici utcát érintve változatlan menetrendi kínálat mellett, 30 percenként továbbközlekedik Kelenföld vasútállomásig. A szolgáltatásbővítés révén az érintett budafoki lakóövezetből ezentúl a csúcsidőszakon kívül hétköznap napközben is átszállás nélkül érhető el az M4-es metró végállomása.

További fejlesztésként a 241/241A járat szombat délelőttönként – a Budafoki Szomszédok Piaca szombati nyitva tartásához igazodva – a Városház tér és a Lomnici utca között az eddiginél lényegesen sűrűbben, 30 percenként indul.

A járatok pontos menetrendjéről a BKK később ad tájékoztatást.

Budapest, 2019. július 12.

Budapesti Közlekedési Központ

2890Augusztustól egész nap közlekedik a 251/251A autóbusz Budafok és Kelenföld között

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .