Megújul a Fehérvári út két szakasza

Felújítási munkákat végeznek a XI. kerületi Fehérvári út Hamzsabégi út – Lecke utca, illetve a Csurgó út – Kondorosi út közötti szakaszán 2018. szeptember 28-tól. A felújítás első ütemében végzett munkák egyelőre nem érintik a közlekedőket, a későbbi közlekedési változásokról a BKK részletes tájékoztatást ad majd.

A felújítás során mindkét szakaszon az úttest és a járda is új burkolatot kap, továbbá mindkét irányban kerékpársávot alakítanak ki, amely a forgalmi sáv és a szegély, illetve a parkolósáv között halad majd.

A kijelölt gyalogátkelőhelyeken és az útcsatlakozásoknál úgynevezett szegélyfüleket építenek, amelyek növelik a gyalogos átkelők biztonságát, valamint az úttal párhuzamos és ferde parkolást is rendezetté teszik.

A gyalogos átkelőhelyek is megújulnak, a kiemelt szegélyeket lesüllyesztettre cserélik, illetve a látássérültek közlekedésének segítése érdekében taktilis jeleket építenek be.

1880Megújul a Fehérvári út két szakasza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .